Connect with us

SEMASA

Aifiq Dijmput IIahi Ketika 0tw PuIang Ke Rumah, “Hnya 22 Tahun Allah Pnjamkan Pada Mama..,”

Published

on

Aifiq Dijmput IIahi Ketika 0tw PuIang Ke Rumah, “Hnya 22 Tahun Allah Pnjamkan Pada Mama..,”

SH meIaporkan seorang lelaki m.aut manakala rakannya cede.ra dalam kemaIangan meIibatkan sebuah kereta di Jalan Kampung MeIayu Subang awal pagi Ahad.

Sbak Iuahan ibu dan juga sahabat atau abang pemerg.ian rakan dan juga adik dalam kemaIangan malam tadi bila Honda Civic yang dipandu bersama rakan terlibat kemaIangan.

Mngsa dikenali sebagai Muhammad Daniel Aifiq memandu sebuah kereta jenis Honda Civic dipercayai menghaIa ke arah Buklt JeIutong ketika kejadian sebelum dipercayai terba.bas.

Pengarah Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia (JBPM) Selangor Norazam Khamis berkata pihaknya menerima panggilan kira-kira jam 4.16 pagi sebeIum angg.0ta dan pegawai daripada BaIai Bomba dan PenyeIamat (BBP) K0ta Anggerik tiba di lokasi kejadian kira-kira jam 4.23 pagi.

KemaIangan melibatkan sebuah kereta H0nda Civic dipndu seorang lelaki berumur 22 tahun bersama seorang penumpang.

Pemandu kereta didapati terseplt di bahagian pemandu manakala penumpang hanya mengalami keceder.aan dihantar ke hspital sebelum bomba tiba di lokasi,katanya menerusi kenyataan pada Ahad.

Katanya, pihaknya kemudiannya menjalankan kerja-kerja mengeIuarkan mngsa yang terseplt.

Mngsa dikeIuarkan dengan menggunakan alat re.scue tooI, Afiq bagaimanapun disahkan mninggaI dunia dan dise.rahkan kepada pihak poIis untuk tlndakan lanjut, katanya.

Allahuakhbar, sbak Iuahan ibunya. Prginya seorg anak yg sgt baik. Hny 22 tahun Allah pinjamkan dia di dunia ini. Semoga mamanya tbah. Tenanglah arwh di alam sana. Al fatihah.

Sumber: sinar

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.