Connect with us

MOTIVASI

Ayah Ambil Gambar Anak Dengan ‘Lambo’, Sekali 0wner Ajak Naik Kereta

Published

on

Ayah Ambil Gambar Anak Dengan ‘Lambo’, Sekali 0wner Ajak Naik Kereta

Baru-baru ini, tuIar satu vide0 TikTok memaparkan se0rang bapa merakam gambar anak leIakinya bersama sebuah kereta mewah jenis Lamb0rghini yang diletakkan di tempat parkir.

Tidak semua individu berkem4mpuan bagi memiliki apa yang diimpikan. Tapi kadang-kaIa dengan menumpang rezeki 0rang lain, sudah cukup berjaya membuatkan mereka gembira.

Akaun TikTok ‘Lambo B0ss Vincent Poh’ yang juga pemilik kenderaan itu semp4t merakam m0men tersebut sebelum mendekati serta menegur anak beranak berkenaan.

Video: https://www.tiktok.com/@lambobossvincentpoh_cdj/video

Menerusi vide0 berdurasi 34 saat yang dik0ngsi, si bapa kemudian sekali lagi merakam gambar anaknya yang dilihat gembira berada dalam kereta sambil diperhatikan Vincent.

Lebih menarik perhatian apabila Vincent tidak mempers0alkan tind4kan bergambar dengan Lamborghini kuning itu, sebaliknya mengajak kanak-kanak lelaki tersebut masuk ke daIam keretanya.

Dalam masa sama, Vincent yang dipercayai se0rang ahli perniagaan dan pengasas syarikat hartanah turut merakam gambar bersama kanak-kanak itu sebagai kenangan.

Rata-rata netizen memuji tind4kan usahawan terbabit yang secara tidak Iangsung memberi inspirasi kepada kanak-kanak itu dalam meraih kejayaan pada masa akan datang.

Vide0 berkenaan meraih 6.3 juta tont0nan sejak dimuat naik dua hari lalu, selain 14,400 reaksi 0rang ramai mengenai sikap baik hati ditunjukkan Vincent terhadap 0rang sekeliling.

Sumber: TikTok @lambobossvincentpoh_cdj / OMM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.