Connect with us

SEMASA

P0hon D0a Orang Ramai, Sesuatu Terjadi Dekat B0b Lokman

Published

on

P0hon D0a Orang Ramai, Sesuatu Terjadi Dekat B0b Lokman

Bob atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata, dia dimasukkan ke CCU h0spital berkenaan berikutan jantvngnya di bahagian atas bergerak terlalu laju dan tidak stab1l.

Penulis lirik dan pelakon, Bob Lokman, 57, kini menerima r4watan lanjut di Unit Penjagaan K0ronari (CCU) Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar, Kedah, sejak empat hari lalu.

BOB Lokman kini menerima rawatan lanjut di Un1t Penjagaan Kor0nari (CCU) Hospital Sultanah Bahiyah.

Penulis lirik lagu Isabella ini juga memohon orang ramai mend0akan kesihatannya agar sembvh semula dan dibenarkan pulang ke rumah segera kerana isteri dan anak-anaknya menetap di Kota Bharu, Kelantan.

Menerusi laporan pada 19 September lalu, Bob berkata, dia juga akur keadaan kesihatannya sudah tidak sepenuhnya puIih seperti dulu kerana ada masa dia sihat dan kadangkala s4kit.

Katanya, soal s4kit nak datang memang tak boleh dijangka. Kalau kurang sihat pun, biasanya dia akan mengalami m4asalah pernafasan kerana sesak nafas disebabkan air berlebihan dalam paru-paru dan dia kena tahan minum air tetapi perlu buang air kecil dengan k3rap.

Terdahulu, Bob yang sebelum ini mengalami m4asalah jantvng selamat menjalani pembed4han membetulkan degvpan jantvng iaitu C4rdiac R3synchr0nization Ther4py & DefibriIIator (CRTD) di h0spital yang sama pada awal Disember tahun lalu.

“Saya ucapkan terima kasih kepada semua yang sudah membantu menghuIur svmbangan dan saya juga mohon maaf kepada semua di atas kes1Iapan dan kesaIahan dalam kerjaya seni saya.

Maafkan segala d0sa saya sekiranya sudah membuat anda semua m4rah, b3nci dan tidak suka pada Iawak dan lakonan saya ketika aktif dahulu,” katanya.

Bob Lokman Tidak Lagi Bergelar Artis, Mahu Tahu Apa Dia Buat Sekarang?

Bob yang turut mengh1dap beberapa peny4kit kr0nik lain memaklumkan memang rutin bulanannya menjalani pemeriks4an kes1hatan di h0spital.

Katanya, kos ubat-ubatannya setiap bulan mencec4h RM 700 dan dia bersyukur masih ada rakan-rakan, pihak berkaitan dan badan bukan ker4jaan (NGO) seperti Muslim Care Malaysia menghuIurkan b4ntuan.

Menurut Bob, bagi menyara keluarga ketika ini dia bergantvng kepada pendapatan hasil jualan tempahan makanan yang disediakan isterinya, Relawati Daud. katanya

Sama-sama kita doakan buat kesihatan beliau. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan seperti sedia kala.

Sumber: Fb

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.