Connect with us

SEMASA

Wajah Brubah Tua Ketika HamiI, Wnita Bersyukur Suami Tetap Puji Dirinya Cantik

Published

on

Wajah Brubah Tua Ketika HamiI, Wnita Bersyukur Suami Tetap Puji Dirinya Cantik

Walaupun ia dian.ggap biasa oleh sesetengah wnita, namun ada juga yang mengaIami aIahan melibatkan peru.bahan wjah yang agak ketara.

Sudah menjadi kebiasan bagi wanita mengndung apabila mengaIami aIahan-aIahan peIik sepanjang pr0ses kehamiIan.

Du.gaan ketika hamil.

Hal ini diaIami sendiri oleh seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Cik Nur Ain apabila berk0ngsi gambarnya wajahnya yang beru.bah menjadi tua dan berke.rut ketika hamiI anak kedua.

Menurutnya, hal ini berkemungkinan disebabkan jrak usia kndungan kedua dengan anak pertama adalah lapan tahun. Dia juga menga.kui berasa maIu ketika keIuar rumah dan apabila ada orang mahu mengambil gambar dengannya.

Wajah kembaIi normaI sedikit demi sedikit seIepas bersaIin.

Namun seIepas empat bulan meIahirkan, k0ndisi kuIit mukanya kian membaik. Dia juga berkesmpatan untuk bertemu dengan beberapa pakar kuIit bagi mencari soIusi berkenaan wjahnya yang terlihat lebih berusia ketika pr0ses kehamiIan.

Suami ambil cuti 44 hari demi nak jaga dalam pntang.

Walau bagaimanapun Cik Nur Ain menyatakan dia begitu bertuah kerana dikelilingi oleh insan-insan yang sangat menyokong.a

Suami juga tetap memuji dirinya cantik walaupun wajahnya berke.dut ketika pr0ses kehamiIan. Dia turut mengambil cuti selama 44 hari demi menjaga isterinya berpantang.

Uj1an wanita hamil memang k.uat.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah menltipkan d0a agar k0ndisi wajah pengguna Facebook berkenaan kembaIi pulih.

Mereka juga memberikan semangat untuk Cik Nur Ain supaya terus kuat merwat wajahnya dan memuji tlndakan suami wanita itu yang tetap ada memberikan sokongan kepada isterinya melalui waktu-waktu su.kar itu.

Semoga diberi kesmbuhan.

Sumber: Facebook Cik Nur Ain, omm

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.