Connect with us

MOTIVASI

“Alhamdulillah, Syukur Sangat,” Semua Teruja Dr Halina Hamil Anak Ke-7!

Published

on

“Alhamdulillah, Syukur Sangat,” Semua Teruja Dr Halina Hamil Anak Ke-7!

Teruja Tambah Ahli Keluarga

Dalam video ringkas yang dikongsikan angkasawan negara ini meluahkan rasa syukur dan keterujaan setiap anak-anaknya yang bakal mendapat adik baru. Video yang dikongsikan cukup kreatif, apabila setiap anak-anak berbisik dalam menyampaikan berita gembira tersebut.

Alhamdulillah berkat pagi Jumaat yang mulia ini, Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor,50 berkongsi berita gembira, bakal menambah ahli keluarga baru. Isterinya, Datin Dr. Halina Mohd Yunos hamil anak ketujuh, pada usia 41 tahun.

 • Salam Jumaat Everyone
  Love As Always
 • Alhamdulillah
  Syukur sangat
  Everyone is excited
  Semoga dipermudahkan
  Amiinn …

Pasangan bahagia ini mendirikan rumahtangga pada 10 Oktober 2010. Selepas 12 tahun berkahwin, mereka dikurniakan 6 orang cahaya mata iaitu Sophea Isabella,11 Sophea Natasha,9, kembar lelaki Sheikh Adam dan Sheikh Noah,5 serta kembar sepasang Sheikh Eusoff dan Sophea Emelia,2.

Alhamdulillah, seronok dan bahagianya bila ada anak ramai. Tahniah buat Dr Sheikh Muszaphar dan isteri, atas berita kehamilan anak ketujuh ini. Semoga dipermudahkan urusan kehamilan dan kelahiran bayi nanti.

Ramai yang tumpang gembira dan mengucapkan tahniah dengan berita yang dikongsikan. Serta turut mendoakan semoga dipermudahkan segala urusan buat keluarga ini.

Sumber: drsheikhmuszaphar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.