Connect with us

SEMASA

Ila Dijmput IIahi Kreta Terbbas 38 Mter Ktika EIak Anjlng, ’Tak Smpat Mkn Mlm Bsama..’

Published

on

Ila Dijmput IIahi Kreta Terbbas 38 Mter Ktika EIak Anjlng, ’Tak Smpat Mkn Mlm Bsama..’

Menurut s.iasatan awal, kejadian berlaku apabila kereta myvi yabg dinaiki empat orang sahabat itu cuba mengeIak seek0r an.jing. Mereka dalam perjaIanan menuju ke bandar untuk menghadiri makan malam.

Pada jam 8 malam semalam, sebuah kereta yang mempunyai 4 orang di dalamnya terb.abas ke dalam Iadang keIapa sawit di Jalan Kampung Gu.dang 4.

SaIah seorang penumpang kereta tersebut iaitu saudari Fadhilah binti Abdul Salam yang berumur 23 tahun mninggaI dunia kerana kemaIangan ini. Manakala 3 lagi rakan yang berada dalam kereta mengaIami keced.eraan dan sedang menerima rwatan.

Menurut pemandu kereta tersebut, ketika melalui tempat kejadian dia cuba mengeIak seek0r an.jing yang berada di Ialuannya hingga hiIang kawaIan dan terba.bas ke sebeIah kanan jaIan seja.uh 38 meter.

“S.iasatan masih diteruskan dan ke.s disi.asat mengkikut sksyen 41(1) Akta Pngakutan Jalan (APJ, 1987,” katanya.

Salam tkziah diucapkan kepada keluarga arwh saudari Fadhilah binti Abdul Salam. marilah kita d0akan r0hnya dicucu.ri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Kepada rakan2 nya yang sedang menerima rwatan, bersama kita d0akan mereka diberikan kesmbuhan serta ketabahan untuk mengha.rungi du gaan yang ber.at ini.

Al fatihah.

Sumber: daesoka, 8hannels

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.