Connect with us

MOTIVASI

ketika kucing peliharaan tuan rumah menyergah, Pencvri melompat kecvt pervt spontan cabvt lari

Published

on

ketika kucing peliharaan tuan rumah menyergah, Pencvri melompat kecvt pervt spontan cabvt lari

Pengguna Twitter @ainaarhn berkongsi dalam ciapan dengan video yang memaparkan rumah keluarganya di Bukit Sekilau, Kuantan, dipec4h masuk individu tidak dikenali dan berada di ruang tamu, menurut lap0ran K0smo.

Rakaman CCTV menunjukkan kelibat seorang pencvri yang gel4bah menjadi tul4r selepas dia berlari ket4kutan dalam hidupnya disebabkan oleh seekor kucing.

Wanita ini berkongsi dalam ciapan, “Pernahkah anda melihat pencvri takvt kucing? Tak pernah? Baiklah, saya akan tunjukkan sekarang.”

“Saya mahu anda letak beg tangan dan dompet saya di hadapan rumah saya, walau apa pun yang berlaku, semua orang sedang mencari anda, sebelum apa-apa berlaku lebih baik anda serahkan semula,” tulisnya.

Tambahnya, lelaki pencvri itu telah mengambil beg tangan bersama dompet miliknya, dan berharap penjen4yah ini akan memulangkan barang-barang itu kembali kepadanya.

Selepas video itu menjadi tvlar, ramai netizen yang bergvrau tentang perangai pencvri ini, kerana dia ber4ni mencer0boh rumah seseorang tetapi boleh pula t4kut kepada seekor kucing.

Lapor4n p0lis telah dibuat dan bukti yang dikumpul melalui rakaman CCTV telah diserahkan kepada p0lis, tambahnya.

“Mujur kucing tuan rumah tak g1git si pencvri. Risau kena d3mam p4nas kot lepas terkejut tu, jadi pencvri tak takvt pula,” kata netizen lain.

“Boleh dikatakan ia adalah momen yang mem4lukan bagi seorang pencvri, menunjukkan keberaniannya dengan mem3cah masuk rumah dan mencvri barang orang, tetapi anda sendiri takvt dengan kucing yang comel itu,” kongsi seorang netizen.

Lihat video di SINI.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.