Connect with us

MOTIVASI

Kucing kesayangan dah boleh pulak main kat luar tingkap tingkat 21. Bibiknya dah keriau tak keruan.

Published

on

Kucing kesayangan dah boleh pulak main kat luar tingkap tingkat 21. Bibiknya dah keriau tak keruan.

Biarpun begitu, sebagai pemilik haiwan sudah pasti menjaganya dengan baik adalah satu tanggungjawab. Tapi kadang-kadang biasalah haiwan peliharaan bukannya faham akan bahaya. Sama seperti yang berlaku dalam satu video yang menjadi tul4r ini.

Kucing antara haiwan peliharaan yang paling banyak dibela dan disukai ramai dengan kecomelan mereka. Selain itu personaliti yang ada pada kucing membuatkan ia antara haiwan paling rapat dengan manusia. Memelihara haiwan ini juga dapat membuatkan kehidupan seseorang itu cukup ceria.

Mujurlah abang b0mba pantas sampai dan berjaya selamatkannya. Bagaimanapun pengguna Fesbuk ini turut berkongsikan detik cemas ketika menyelamatkan haiwan tersebut.

Telah tul4r sebuah video seekor kucing hampir terjatvh dari tingkat 21 di sebuah kondominium. Melihatkan rakaman yang pertama dikongsikan ini sahaja sudah bikin membimbangkan.

Video :

Uish, boleh tahan tinggi tau! Perkongsian rakaman detik cemas abang bomba selamatkan si comel ini telah membuatkan warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen.

Sumber: Imuslimnetwork

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.