Connect with us

SEMASA

Ibu Firdaus Wong Pergi Di Mekah Dan Harapkan Keluarga Pula Ucap Syahadah, Lepas 1 Bulan Masuk Islam

Published

on

Setelah sebulan ibunya memilih agama Islam, penceramah bebas Firdaus Wong Wai Hung membawa wanita tersebut menjejakkan kaki ke Madinah sejak tiga hari lalu sebelum bertolak ke Makkah bagi menunaikan umrah Sabtu ini. Menurut Firdaus, ibunya See Ah Lin memohon agar beliau turut mendoakan ahli keluarga mereka yang lain supaya terbuka pintu hati untuk menerima hidayah Allah.

“Selepas menjejakkan kaki ke Madinah semalam, ibu saya minta saya berdoa agar ayah, kakak, abang serta dua anak saudara saya pula akan datang menunaikan umrah tahun depan. Gembira dan sebak saya mendengar permintaan ibu saya. InshaAllah kita buat yang terbaik berdakwah dan berdoa dan selebihnya kita serahkan kepada Allah Subhana Wa Ta’ala,” katanya.

Turut mendoakan yang terbaik, netizen tidak ketinggalan untuk memberikan komen dimana rata-rata berharap agar perjalanan ibadah beliau dipermudahkan dan mendapat umrah yang mabrur.

Alhamdulillah semoga dipermudahkan

Doakan keamanan negara kita

Segelintir individu juga tersentuh hati apabila mengetahui niat ibunya yang ingin membawa seluruh ahli keluarga menjadi tetamu Allah pada satu hari nanti.

Harapan besar bagi seorang muallaf

Sebak dengan permohonan ibunya

 

Sumber : Firdaus Wong

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di mimbar raudhah

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.