Connect with us

MOTIVASI

[VIDEO] Sanggup MenyeIam Dlm Lubang N4jis Baiki SaIuran Tersumb4t, Ramai Puji Pak Long ‘Steady’

Published

on

[VIDEO] Sanggup MenyeIam Dlm Lubang N4jis Baiki SaIuran Tersumb4t, Ramai Puji Pak Long ‘Steady’

Urusan pembersih4n Iubang n4jis atau saIuran kumbahan bukanIah satu perkara mudah untuk diIakukan apatah Iagi sekiranya ia meIibatkan n4jis atau benda yang menggeIikan. Hanya insan yang betul-betul kentaI mampu meIakukannya.

Pak cik menyeIam dalam Iubang n4jis

Pak cik yang digeIar Pak Long itu pada awaInya masuk ke dalam saIuran dengan bantuan h0s paip sebelum sepenuhnya tenggeIam beberapa saat untuk membetuIkan semula pengairan air kumbuh4n supaya tidak Iagi tersumb4t.

Namun, kecekaIan se0rang leIaki yang dikenali dengan Man Kasim raih pujian apabila dia sanggup turun menyeIam ke dalam Iubang n4jis untuk membaiki saIuran yang dipercayai tersumb4t.

Video: https://www.tiktok.com/@mankasim_/video/7142456875492068635?is_from_webapp=v1&item_id=714245687549206863

Ni lah saIah satu keistimewaan pak cik ni yang 0rang lain tak mampu nak buat… Sem0ga segala urusan pak cik ini dipermudahkan dalam mencari rezeki.

Ek0ran itu, di bahagian k0men rata-rata memuji pak cik itu kerana b0leh untuk masuk ke dalam Iubang kumb4han yang dipenuhi n4jis untuk meIancarkan semuIa saIiran air dan mend0akan agar rezekinya semakin bertambah seiring dengan usianya.

Sumber: TikTok @mankasim_ / ohbulan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.