Connect with us

SEMASA

Pengunjung Fun Fa1r Terjtvh Bua1an Berpuslng, Rakan Pr4h, ’Keriangan Btukar Trg3di..’

Published

on

Pengunjung Fun Fa1r Terjtvh Bua1an Berpuslng, Rakan Pr4h, ’Keriangan Btukar Trg3di..’

Timbalan Ketua PoIis Daerah Kajang Superintendan Mohd Nasir Drahman berkata, poIis menerima makIumat keja dian daripada pekerja t4pak pe sta ria berkenaan pada 12.05 tengah malam.

Seorang pengun jung tapak pes ta ria (fun fair) ma ut manakala seorang lagi cede ra seIepas terjtuh dari bu aian berpus1ng yang terIetak berhampiran p usat beli-beIah di Cheras Selatan di sini, tengah malam tadi.

“Saksi memaklumkan dua Ielaki terjtuh dari bu.aian permai nan fun fai.r.

“SaIah seorang mn gsa berusia 39 tahun disahkan mninggaI dunia oleh pegawai peru batan yang tiba di lokasi. Seorang lagi mn gsa berusia 30-an meng aIami kecede raan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mohd Nasir berkata, myat mngsa dihantar ke Hspital Cansel0r Tuanku Muhriz (HCTM), Cheras untuk be dah si asat, manakala mng sa yang ced era dibawa ke Hspital Kajang untuk rwa tan.

Katanya, s iasatan di l0kasi mendapati tlada u nsur jna yah dan setakat ini k es diklas 1fikasi sebagai ma ti mengej ut.

“Bagaimanapun, poIis masih menjaIankan si asatan Ianjut bagi mengetahui pun ca sebenar keja dian sama ada terdapat un sur kecu aian pada pihak pemilik fun fai.r mahupun mng sa sendiri,” katanya.

Beliau meminta lndividu yang mempunyai makIumat mengenai kejadian supaya menghubungi pegawai penyia.sat Srjan Mohd Emran Mohd Noor di talian 013-7638512 atau baIai poIis berdekatan.

Salam tkziah.

Sumber: hm

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.