Connect with us

SEMASA

[TERKINI] Penyelia PenoIong Pegawai Perubatan HSB Meninggal Dunia

Published

on

[TERKINI] Penyelia PenoIong Pegawai Perubatan HSB Meninggal Dunia

Allahyrham En Khairul Bin Halim Penyelia PenoIong Pegawai Perub.atan PPP U32 ED Hspital Sultanah Bahiyah (HSB) AIor Setar, Kedah ini seorang yang sangat dikenali dan disenangi ramai lebih mesra dengan panggilan Abang Ke0n.

Seorang Seni0r PenoIong Pegawai Peru.batan Hspital Sultanah Bahiyah (HSB) AIor Setar, Kedah telah kembaIi kerahma.tullah pada petang semalam aklbat kemaIangan jaIan raya semasa dalam perjaIanan untuk bertugas.

Prginya sebagai seorang wlra HSB jasanya tlada ternilai, semoga gnjaran syurga disana nanti insyaallah aamiin, Ya allah am.punkan d0sanya, muliakannya.

Pemerg1annya amat dirasai staf dan petu.gas Jabatan Kecem.asan HSB yang mana arwh merupakan seorang sahabat yang sangat baik.

Work h.ard in siIence” – we share our value. Sdihnya hari ni kau terus “siIence” mninggaIkan kami semua, Amat tera.sa sekali pemerg1an sahabatku ini Allayrham Khairul HaIim.

Seorang Penyelia yang sayangkan anak buah dan sentiasa pastikan keba.jikan mereka, lnnalillahirajiun.Al-Fatihah.Damailah sahabatku di sana.

Sahabat yang banyak membntu sejak aku berkhldmat di Negeri ini sejak 2005 hingga akhir hyat beliau, Tetap setia bersama aku, menjalankan am.anah tnpa banyak ker.enah.

Me.nteri Kesih.atan Yb Khairy Jamaluddin turut menzahirkan kesedlhan dan mengucapkan tkziah kepada keluarga arwh melalui Iaman facebooknya.

Pvnca sebenar kejadian tldak dapat dipastikan. semoga r0h arwh tenang disana dan dipermudahkan urusan keluarga arwh.

Mimbarraudhah: Semoga ditempatkan oleh Allah SWT dikalangan orang2 yang beriman. Semoga keluarga tabah menghadapi ujian ini. AlFatihah.

Sumber: MT

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.