Connect with us

MOTIVASI

Si Bulus Merajuk Gara-Gara Di Mesin Bulunya, “Dok termenung je, cuit pun tak layan”

Published

on

Si Bulus Merajuk Gara-Gara Di Mesin Bulunya, “Dok termenung je, cuit pun tak layan”

Terutama apabila menjaga kucing. Memang banyak karenah kucing yang selalu membuat kita terhibur dengan karenah2 mereka yang comel. Tetapi kucing juga boleh mer4juk dengan kita kalau ada yang mengguris hatinya seperti mencukvr semua bulunya.

Kucing sememangnya merupakan haiwan peliharaan yang paling disayangi oleh manusia. Kawan rapat yang membuatkan kita tidak pernah bosan dengan mereka. Karenah mereka yang memang tidak terjangka itu membuatkan sesiapa juga tercuit hati.

Menurut pemiliknya, bulu kucing itu selalu keguguran dan kucing itu juga mempunyai masalah kutu jadi cara yang terbaik mengatasi masalah tersebut adalah mencukvr kesemua bulu pada badan kucing itu. Disebabkan itulah, kucing itu agak terganggu emosinya seharian.

Terkini, perkongsian sebuah video telah tular di media sosial apabila video terrsebut telah mendapat 1.8 juta tontonan sejak ianya dimuatnaik di aplikasi Tik Tok. Video tersebut memaparkan seekor kucing yang telah mer4juk kerana kesemua bulunya yang berada di badannya telah dicukvr kecuali di bahagian kaki dan kepala sahaja.

Video:

Sumber: imuslimnetwork

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.