Connect with us

SEMASA

[VIDEO] Suami $bak lsteri Prgi Sblm Smpat AmbiI Vksin D0s Kedua, “Berehatlah Bidadari Syurga..”

Published

on

[VIDEO] Suami $bak lsteri Prgi Sblm Smpat AmbiI Vksin D0s Kedua, “Berehatlah Bidadari Syurga..”

Berdasarkan sebuah video berdurasi 58 saat yang dik0ngsikan oleh anak kepada Huda Zainon di TlkTok, dia dan ibunya Huda Zainon,44, sepatutnya pergi mengambil d0s vksin kedua bersama-sama setelah menerima tarikh yang sama, tetapi dia hanya per.gi seorang diri tnpa ibunya disisi.

Benda yang paling aku tkut dah jadi, Itulah perk0ngsian seorang wanita yang kehiIangan ibu tersayang dua hari sebeIum tarikh kedua vksinasi mereka aklbat skit jntung yang tuIar di media sosi4l baru-baru ini.

Dktor suruh buat pilihan sama ada nak buat eIectric sh0ck (rnjatan EIektrik) paling ku.at atau m.asukkan u.bat, dengan uba.t berkesan Insya-Allah mak boleh sihat.

Ibunya telah dimasukkan ke hspital aklbat sa.kit jntung dan ditldurkan apabila mengaI4mi masaIah su.kar bernfas pada jam 3 pagi dan bacaan 0ksigen juga semakin menu.run.

Kalau tak dktor terpksa berhe.ntikan mesln dan kalau buat EIectric sh0ck, rlsiko tinggi tuIang ru.suk mak akan ptah, Iuahnya di dalam video itu.

Bagaimanapun, ibunya telah mninggaI dunia setelah beberapa hari ditldurkan dan dia telah menerima panggilan telefon daripada pihak hspital kerana keadaan arwh ibunya yang sangat t.enat dan 0ksigen semakin menu.run.

Tambahnya lagi, semasa urusan jnazah dibuat, bapanya hanya terme.nung mengen.angkan pemerg1an isteri tercinta dan tlada lagi pene.man di rumah,Masa urus jnazah, ayah termenu.ng sahaja, ayah kata su.nyi la tinggaI kita je.

Video: http://VideoTIKTOK.com/wp-content/uploads/2021/09/f1256a3ef20f8427d90d94c24b8911a3

Mimbarraudhah: Prginya bidadari cinta hati dan juga ibu kpd ank2nya. Ssungguhnya Allah Iebih sygkan isterinya. Semoga Allahyrhamah ditempatkan di kalangan org beriman dan soleh. Al fatihah.

Sumber: K online

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.