Connect with us

SEMASA

lsteri DikeIar Anak Sndiri, Suami Cerita Kjadian Sbenar, ’PanggiIan Tak Ber$ahut..’

Published

on

lsteri DikeIar Anak Sndiri, Suami Cerita Kjadian Sbenar, ’PanggiIan Tak Ber$ahut..’

Menurut Mohd. Saad Din, 80, sejak berkahwin dengan Sarah J0n, 70, kira-kira 10 tahun lalu, isterinya kerap berga.duh dengan sus.pek terutamanya membabitkan wang.

Wrga emas yang ma.ut dikeIar anak sendiri di Kampung B.atu 5, Jalan Jeniang di sini pernah beberapa kali di1ngatkan agar berhat1-hat1 dengan anak bongsunya itu kerana dipercayai telah Iama menaglh da.dah.

“Anak tlri saya selalu minta wang daripada ibunya untuk membeli da.dah dan jika tldak diberi, dia akan menga.muk dan mer0sakkan barang rumah.

“SebeIum ini, saya telah beberapa kali meng1ngatkan isteri supaya berwspada dengan anaknya itu dan hari ini, am.aran saya itu menjadi telah kenya­taan,” katanya di lokasi kejadian.

Mohd. Saad tinggal seorang diri di Taman Bujang di Merb0k, manakala isterinya tinggaI bersama anak tlrinya itu di kampung berkenaan.

Kata Mohd. Saad, dia hanya puIang ke rumah dua hari sekali untuk menghantar makanan dan keperluan harian isterinya.

“Hubungan saya dengan su.spek tldak rapat, saya sering mema.rahinya kerana dia tldak mahu bekerja sedangkan ibunya masih men0reh getah,” ujarnya.

Sementara itu, anak saudara mngsa, Shahidah Rosli, 33, yang tinggaI berdekatan berkata, dia terke.jut apabila melihat da.rah sebaik membu.ka pintu rumah ibu saudaranya itu semalam.

“Saya puIang ke rumah untuk memaklumkan kepada ibu saudara berkaitan kemaIangan yang men1mpa anaknya itu.

“Alangkah terkjut apabila melihat mngsa terbar1ng berIumuran da.rah. Saya kemudian panggil suami dan mentua untuk membu.ka kain yang telah menu.tup myat mngsa,” ujarnya.

Dak.wanya, mereka juga ser1ng mendengar dua ber.anak itu berga.duh kerana wang.

Salam tkziah buat suami dan keluarga Allahyrham. Semoga makcik Sarah ditempatkan bersama orang beriman dan soleh. Al fatihah

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber: K! ONLINE

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.