Connect with us

MOTIVASI

Boleh Pulak Dia Bermain Dalam tu, Last2 Sangkut Tak Boleh Keluar…. Nasib baik pemilik Sedar…..

Published

on

Boleh Pulak Dia Bermain Dalam tu, Last2 Sangkut Tak Boleh Keluar…. Nasib baik pemilik Sedar…..

Satu perkongsian video menarik oleh seorang pengguna fesbuk ini amat mencuit hati dan mungkin boleh membuatkan orang ramai yang menonton berasa geram. Mana tidaknya boleh pula Si Oyen Bersantai dalam Spring Absorber kereta.

Kalau nama pun kucing memang sudah pasti banyak gelagat dan ragamnya yang perlu dihadap. Setiap minit ada sahaja onar yang mahu dilakukan mereka. Kalau tidak mengacau tuan mereka, kawan-kawan mereka pula yang menjadi ‘mangsa’ kenakalan mereka. Kuicng memang jenis yang suka kan perhatian. Namun, apa sahaja yang dilakukan, ianya pasti merupakan sesuatu yang melucukan dan adakalanya tidak masuk akal. Betulkan? Pencinta & pemilik kucing mesti boleh jawab ni.

Persoalannya juga, bagaimana Oyen boleh masuk ke dalam tu Spring Absorber tu?

Pemilik mungkin sudah beberapa kali start enjin kereta tetapi tidak boleh mungkin disebabkan si Oyen. Atau mungin juga pemilik kereta terdengar bunyi si Oyen tengah terngiau2 yang datang dari enjin kereta membuatkan si Pemilik kereta cuba mengeluarkannya. Kalau tidak, memang kereta tidak akan dapat start mungkin. Apa yang kau buat dalam tu Oyen Oiiii.

Sumber: imuslimnetwork

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.