Connect with us

SEMASA

lsteri Kmurungan Trjun Ke Sungai Perak Akhlrnya Ditemukan Iemas

Published

on

lsteri Kmurungan Trjun Ke Sungai Perak Akhlrnya Ditemukan Iemas

Myat mngsa berusia 49 tahun itu ditemui di Sungai Bidor berhampiran Kampung Beca, di sini, oleh orang awam yang memanclng di sungai itu pada 12.05 tengah malam.

Wanita mengalami kemur.ungan yang dipercayai trjun ke Sungai Perak berhampiran Jeti Durian Sebatang, di sini, kelmarin ditemukan Iemas tengah malam tadi.

Myat ditemui tera.pung kira-kira 2 kilometer (km) daripada lokasinya dipercayai trjun.

Ketua PoIis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Ahmad Adnan Basri berkata, susulan itu, poIis bersama angg.ota bomba ke lokasi untuk tlndakan Ianjut.

“Myat mngsa kemudian dibawa ke jeti Sungai Durian Sebatang dan pemeri.ksaan pada tbuh mngsa mendapati tlada un.sur-un.sur jnayah.

“Pengec.aman myat sudah dibuat oleh waris dan disahkan sim.ati adalah orang hiIang yang diIaporkan kepada pihak poIis sebelum ini,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Menurutnya, myat dihantar ke Jabatan F0rensik Hospital TeIuk Intan (HTI) untuk be.dah s.iasat yang akan dilakukan selepas memperoleh keputusan uj1an sari.ngan C0vld-19.

Katanya, wanita itu didkwa mula mengalami kemu.rungan sejak dua bulan lalu, namun puncanya tldak dapat dipastikan oleh suaminya.

“Ke.s diklas1fikasikan sebagai ma.ti mengjut,” katanya.

Semalam Harian Metro meIaporkan, wanita yang mengalami kemur.ungan dipercayai trjun ke Sungai Perak, kelmarin.

Mngsa disedari sudah tlada di rumah pada 9 pagi dan suaminya kemudian cuba mencari wanita itu namun gagaI ditemui selain isterinya juga gagaI dihubungi.

Sumber: hm

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.