Connect with us

MOTIVASI

Sampai PeIuk Bngkusan Tk0t Jtuh, Motor Pekerja J&T Dipenuhi Barang Buat Ramai K3sian

Published

on

Sampai PeIuk Bngkusan Tk0t Jtuh, Motor Pekerja J&T Dipenuhi Barang Buat Ramai K3sian

Tldak Iama selepas itu, pihak terlibat telah tampiI mem0hon maaf selain kenyataan yang menaflkan kej4dian itu tiada kaitan dengan m0gok atau b4yaran k0misen.

Sejak beberapa hari lalu, kec0h mengenai sebuah syarikat perkhidm4tan penghantaraan barangan apabila beberapa kakitangan bert1ndak menc4mpak barang pelanggan sehingga tvIar video di med1a sosi4l.

Walau bagaimanapun, jnganlah kerana nila set1tik, r0sak susu sebelanga. Ini kerana hanya l0kasi tertentu sahaja yang mengalami m4saIah l0nggokan ‘parcel’.

S3bak tengok bawa banyak2 macam tu.

Menerusi video berdur4si 5 saat itu, dapat dilihat semangat seorang pekerja membawa banyak bungkvsan yang penuh kiri kanan dengan hanya menvnggang motosikal sehingga boleh meng4nggu penglihat4nnya.

Terbaru, tvIar video di apl1kasi TikT0k memaparkan kegigihan seorang pekerja J&T Express demi memastikan barang sampai ke tangan penerima.

Video: http://www.tiktok.com/wp-content/uploads/2021/10/4b63bdacf646b80f344398e06b867d67

Perkongs1an wanita tersebut yang dikhabarkan berlaku di Semeny1h itu dib4njiri k0men-k0men net1zen yang turut bers1mpati melihat peng0rbanan pekerja berkenaan.

“Jam 5.00 petang. Semoga staf-staf J&T dan kur1er lain tabah. Terima kasih beri perkhidm4tan terbaik dan am4nah dengan barang cust0mers,” c0ret seorang pengguna @ellamustaffa.

Mimbarraudhah: Semoga abang ini dimurahkan rezeki. Semoga juga dipermudahkan segala urusannya. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat abang ini. Gigih dia bawa banyak-banyak macam tu. Sabar ya semua nanti barang sampai. Hargailah pen4t Ielah mereka, jngan tahu nak m4rah saja!

Sumber: Fb

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.