Connect with us

MOTIVASI

“Takde Kejaan Lah Si Oyen, Nak Jadi CCTV Plak”. Dah Masuk Tak Pandai Keluar Tau Plak Melolongg Kau.

Published

on

“Takde Kejaan Lah Si Oyen, Nak Jadi CCTV Plak”. Dah Masuk Tak Pandai Keluar Tau Plak Melolongg Kau.

Namun tidak dapat dinafikan bahawa kucing yang mempunyai gen berwarna oren ini memang menjadi kegemaran ramai penggemar kucing. Bulu dan warna yang menonjolkan kecomelan itu membuatkan ramai penggemar meminati kucing jenis si oyen ini.

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memanggi nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nakal dan panjang akal yang melakukan pelbagai perkara di luar pemikiran manusia.

Terkini, satu rakaman video telah dimuatnaik di media sosial yang sedang memaparkan seekor anak kucing berwarna oren yang telah mencuri perhatian ramai kerana telah terperangkap di dalam siling rumah. Macam- macam hal betul perangai si oyen.

Video:

Bila diterjah ke ruangan komen pula ramai yang berpendapat yang sama iaitu kalau bukan namanya si oyen la kalau tidak suka membuat perangai yang lain dari yang lain. Selain itu ramai juga yang bertanyakan bagaimana boleh si oyen terper4ngkap di dalam siling rumah itu.

Di dalam rakaman video itu ternampak si oyen yang telah terperangkap di dalam siling rumah itu melalui sebuah lubang lampu, nasibnya sangat la baik apabila ruang tersebut boleh muatkan badannya untuk diselamatkan tanpa merosakkan siling rumah itu.

Sumber: imuslimnetwork

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.