Connect with us

SEMASA

‘AjaI Si Jelita..’ Shana Dijmput IIahi Saga FLX Dipndu Btmbung Iori 0tw Ke Tmpat Kerja

Published

on

‘AjaI Si Jelita..’ Shana Dijmput IIahi Saga FLX Dipndu Btmbung Iori 0tw Ke Tmpat Kerja

Komander 0perasi BaIai Bomba dan PenyeIamat (BBP) Kluang, Pegawai Bomba Kanan II Zaidi Tumiran berkata, mngsa yang dikenali sebagai Shabnam Parween Mohd Salim, 29, terseplt di tempat duduk pemandu disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian oleh petu.gas Kementerian Kesih atan.

Seorang wanita m.aut seIepas Proton Saga FLX dipa ndunya bertmbung sebuah Iori dalam kemaIangan di Ba tu 17, Jln Kluang- Mersing, Kluang di sini, pagi tadi.

“BBP Kluang menerima panggilan kecem asan kemaIangan jalan raya melalui talian MERS 999 pada 8.40 pagi.

“Sebuah jntera FRT dan EMRS dari BBP Kluang dengan keku.atan keseluruhan sembilan angg.ota dihantar ke tempat kejadian.

“Terdapat seorang mngsa perempuan dewasa terseplt di tempat duduk pemandu dan seorang Ielaki berusia 55 tahun iaitu pemandu Iori dalam keadaan seIamat.

“Pasukan KeIuaran 0perasi (PK0) bertlndak mengeIuarkan mngsa yang terseplt untuk dise rahkan kepada pihak poIis bagi tindakan Ianjut dan 0perasi ditam.atkan pada 10.15 pagi,” katanya.

Salam tkziah buat keluarga Allahyrhamah shana. Moga tabah atas kehiIangan anak tersayang dan semoga syurga buatmu Shana. Al fatihah

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber: hmetro

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.