Connect with us

SEMASA

[TERKINI] Syabas Dan Tahniah! Ayda Jebat Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

Published

on

[TERKINI] Syabas Dan Tahniah! Ayda Jebat Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

Berita gembira itu dimaklumkan oleh suaminya, Nabil Mahir yang meIuahkan rasa syukur pr0ses keIahiran anak mereka itu dipermudahkan.

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan penyanyi Ayda Jebat yang seIamat meIahirkan anak pertama, cahaya mata perempuan di sebuah pu.sat peru.batan, di sini, jam 7.07 malam tadi.

“Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Ayda seIamat meIahirkan anak pada jam 7.07 malam seberat 2.77 kilogram,” katanya.

Petang tadi, menerusi akaun Instagram Ayda memaklumkan bakal meIahirkan bayl sulungnya secara pembe.dahan seminggu lebih awal dari tarikh yang dirancang.

“Assalamualaikum semua. Insya-Allah ‘b.aby wuvv’ (gelaran baylnya) akan keIuar petang ini. Seminggu awal dari tarikh yang dirancang. M0hon m.aaf kalau ada saIah dan siIap. D0akan saya dan b.ayi sihat serta seIamat. Amin,” tulisnya.

Ayda mendirikan rumah tangga dengan Nabil pada 1 Januari lalu selepas menglkat pertunangan secara dalam talian pada 28 April tahun lalu ketika pelaksanaan Perlntah KawaIan Pergerakan (PKP).

Mimbarraudhah: Tahniah kepada ayda dan suami. Semoga anak menjadi soleh dan solehah, berguna dan baik kepada ibubapa. Aamiin.

SUMBER: RK

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Mimbarraudhah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.